langzamerhand gaan we weer wennen aan het idee dat we morgenavond weer terug naar nederland vliegen ,de koffers zijn al een beetje op en in geruimd .

gister en vandaag vonden wij het koud in johannesburg en probeerden steeds in de zon te lopen ,hier is de omgeving al best bekend voor ons .

we hebben wat rondgereden ,rondgelopen en zowaar gelezen!

nog even en we moeten echt aan de voorbereidingen voor de bruiloft gaan beginnen ..om over kleren nog maar te zwijgen .tot nu toe kon ik alles nog lekker voor me uit schuiven !

we gaan zo voor het laatst uit eten ….nou ja in ieder geval de laatste keer deze vakantie in afrika!! stiekum hoop ik dat ik in nederland nog een spruitenprakje kan eten …en mijn oude schoenen die ik weg zou gooien ??hebben toch weer een plekje in mijn koffer…want je weet maar nooit…

lieve groeten vanuit melville in johannesburg !!!morgenavond vliegen we terug naar nederland!!